dimecres, 7 de maig del 2014

' Teràpia del vampir ' podria parar i fins i tot revertir l'envelliment




Una transfusió de sang jove pot aturar o fins i tot revertir el procés d'envelliment , ja que la seva composició química té beneficis sorprenents per a la salut, podent curar diverses malalties , fins i tot la d'Alzheimer . Són els resultats d'una investigació paral • lela dels científics nord-americans de la Universitat de Harvard i Stanford.



Els científics de Harvard van revelar que la sang jove ' recarrega ' el cervell , forma nous vasos sanguinis i millora la memòria i l'aprenentatge gràcies als alts nivells de la ' proteïna de la joventut' (GDF11 ), que circula per la sang i és responsable de mantenir el cervell i els músculs joves i forts , però s'apaga gradualment a mesura que una persona envelleix . Els investigadors van experimentar amb ratolins ,  el estudi va demostrar que l'augment dels nivells de GDF11 en els ratolins més vells millora la funció de tots els òrgans del cos . 

Els científics de la Universitat de Stanford també creuen que la sang jove pot revertir els signes d'envelliment . En el marc dels seus assajos , la sang dels ratolins de tres mesos d'edat , es va injectar repetidament als animals de 18 mesos (prop del final del seu cicle de vida natural ) .Aquesta ' teràpia de vampirs ' va millorar l'acompliment dels ratolins d'edat avançada en les tasques de memòria i aprenentatge . També es van observar canvis estructurals , moleculars i funcionals en el cervell.

Els investigadors tenen l'esperança de començar els assajos en humans en els pròxims dos o tres anys, ja que aquests estudis poden produir ràpides millores per a la longevitat i la salut humana.



Video relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada