dissabte, 24 de maig del 2014

Aigües residuals depurades per a ús domèstic en Texas

A Texas l’escassetat de les aigües ha fet que les autoritats prenguen mesures per evitar l’esgotament de les reserves d’aigua .Per tant han decidit depurar les aigües residuals dels vàters,dutxes... i barrejar-la amb l’aigua potable que encara hi ha.

L’aigua residual  serà tractada i després arribarà al riu Wichita on també rebrà uns tractaments per determinar si està completament neta. Aquesta aigua es barrejarà 50/50 amb l’aigua que hi ha a les reserves per a la posterior conducció a les cases.

Els veïns han expressat la seua indignació davant d’aquest comunicat, però el seu alcalde Glenn Barham ha assegurat que és l’única solució davant la gran sequera, ja que els llacs estan a un 25% de la seua capacitat.

Des de l’estat s’han pres mesures davant la sequera que assola el país i han decidit incrementar el cost d’aigua per vivenda si es consumeixen més litres dels que han acordat.

Per tant parlem d’una situació de crisi ,en la qual han de aplicar estratègies per a poder comptar amb aigua per a la població.

Noticia original

Noticies relacionades

-Conagua preveu sequeres en 20% del territori nacional el 2014

-La pitjor sequera dels EUA a 50 anys danya la meitat de les collites del país

Vídeo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada