divendres, 23 de maig del 2014

La Terra, canvis profunds en 2050

El planeta Terra està immers en un canvi insòlit, pel que accelera que , d'una manera o d'una altra , amb efectes diferents ací o allà , arriba a tots els llocs . - I més sobre l'Àrtic d'ací a 50 anys : "Moltes espècies associades a l'hàbitat del gel , com l'ós polar , foques , morses i algues , es trobaran en un estat crític de conservació o s'hauran extingit , esmentes que moltes altres , com l'abadejo , gambes , boscos d'algues i praderies submarines s'hauran estés creant nous ecosistemes amb noves funcions i servicis a la societat" , afegeix este oceanògraf expert en els confins septentrionals de la Terra - El cost d'algunes províncies a Espanya estarà entre el 0 , 5% i el 3% del PIB. Els estudis del clima puntualitzen que les projeccions climàtiques no consistixen a predir el temps meteorològic que farà d'ací a 50 anys , en una setmana concreta en una localitat determinada .

No es tracta d'una predicció del temps a llarguíssim termini , sinó d'identificar els trets i de calcular els canvis del clima de la Terra i les seues possibles manifestacions en la mesura que es vagen acumulant més o menys gasos d'efecte hivernacle en l'atmosfera . - No sols la frontera amb les latituds mitges , determinada per la circulació atmosfèrica específica de la banda equatorial , es desplaça cap al Nord i el Sud arrossegant les seues condicions de vents secs i deserts.

Noticia original 

Noticies relacionades:

- Canvi climatic altera la vida oceánica més rapit que en 65 milions d’anys. 

- Efectes del calentament global.

Vídeo:

1 comentari:

  1. El canvi climàtic està present a la societat avui en dia i els efectes del calentament global son cada vegada més evidents així ho demostren els científics .Aquesta noticia m'ha paregut interessant perquè ens mostra que els canvis sinò actuem prompte seran evidents en poc de temps. Dia a dia es realitzen prediccions del que ocorrerà, plans per a previndre ..., però cal que la societat s'unisca fortament i que actue abans que els efectes siguen massa perjudicials com ho hem pogut comprovar al llarg de les dècades pasades fins l'actualitat.

    ResponElimina