dissabte, 21 de novembre del 2009

Nova promesa per elimilar greix


La criolipòlisi és la nova tècnica per eliminar greixos i reduir el volum del nostre cos. Aquesta innovació no utilitza l'efecte del calor com es feia abans, sinó utilitza l'efecte del fred ja que els greixos són més vulnerables al fred i es poden reduir sense produir cap mal al teixit. Fins ara, sols existia una tècnica no invasiva que cremava el greix mitjançant l'efecte del calor i ultrasons i amb aquesta tècnica no es reduia els cm que es volien sinó menys i ademés de obtindre cremades cutàniques.


Segons els especialistes, la nova tècnica, la criolopòlisi, no necessita anestècia, no és dolorosa, no es necessita un temps de recuperació i tampoc produeix danys al teixit. L'eficacia no és d'un 100%, però és molt millor que l'anterior. S'està demanan un estudi clínic per veure si realment és molt més eficaç i fins quans cm es poden reduir.


La criolopòlisi s'aplica de la seuent manera: s'aplica a la zona desitjada pel pacient l'aparell que actua com a ventosa i administra fred controlat per a eliminar greixos. A partir d'ací el nostre organisme és l'encarregat d'eliminar de forma gradual els greixos, és a dir es metabolitza a través del fetge. Després de l'aplicació la zona on estava aplicada l'aparell es queda una mica inflamada però al pas del temps es normalitza, però poden apareixer hematomes que en un parell de semanes desapareixen.


L'aplicació pot durar aproximadament d'una a dues hores depenent de la zona i es pot fer semanalment. Els resultats es poden veure a partir de dues semanes. El preu pot estar alvoltant dels 500 euros.


El doctor Fernández Lorente aclara que "no és una forma de perdre pes", està indicat sols a pacients prims amb greix localitzat.





1 comentari:

  1. Aquest descobriment pot ser de molta ajuda per a les persones que necessiten perdre el cm de greix no desitjat, ja que no danya el teixit i no deixa marques.
    Però pense que les persones que necessiten perdre aquest greix, abans de deixar-se en mans de las màquines, podrien intentar reduir-lo mitjançant l'esport, ja que a part de eliminar greix, milloraran la circulació de la sang i el seu cos els ho agrairà, encara que no serà l'únic ja que la butjaca també ho farà.

    ResponElimina