dimarts, 10 de novembre del 2009

Les dones europees prefereixen el DIU


Existeixen dues classes de DIU: el de coure o el de lliberacions hormonals. Ambos s'utilitzen dintre de la vàgina com a mètode anticonceptiu per previndre l'embaraç. Per que a les dones europees preferixes abans aquest sistema i no la injecció hormonal? Doncs, gràcies a un treball publicat en ' European Journal of Contraception and Reproductive Health Care' ens mostra els resultats.
Després d'examinar aquests resultant hem tret la conclusió de que la solució preventiva està determinada per diversos factors: les experiencies de altres dones i els efectes secundaris, l'accés del mètode a cada país, etc. Sobretot es pregunta el canvi que pot produir aquella lliberació hormonal, com l'augment de pes, una menstruació poc regulada durant els primers periodes menstruals..
En cuestions de preferencies, aquests informes anuncien que la majoria de les dones a aquest país prefereixen el DIU, més que res per la comoditat de no tindre una seguida (com per exemple en les pastilles), etc. És un mètode que sobretot s'utilitza a les dos majors de 30 anys per aconseguir no tindre més fills.
Apart d'aquest mètode també tinguem hui en dia la pastilla diaria, la qual es més utilitzada per les xiques adolescent, però principalment el mètode anticonceptiu en elles és el preservatiu masculí.
La utilització d'aquestos DIUs no sols està en els efectes secundaris que pugues obtindre d'ells, sino en el cost. Com per exemple, a Rusia, s'utilitza molt més el de coure ja que el seu cost es molt més baix, així i tot fent una menstruació molt més forta. També esta en la intengració a la seguritat social, com és el exemple de Catalunya,Andalucía, Madrid. La qual facilita la seua utilització i una bona informació sobre el producte per part d'un especialista.





Fonts d'informació:

1 comentari:

  1. Crec que les dones europees prefereixen aquest mètode anticonceptiu perquè, a més de que és un dels mètodes anticonceptius que et dona més certesa d'evitar l'embaràs, és un bon truc per estalviar diners en altre tipus d'anticonceptiu (com puguin ser els preservatius o les pastilles) en una parella ja consolidada o que no vuigui tenir més fills, perquè és un mètode de prevenció a llarg termini.

    ResponElimina