dilluns, 30 de novembre del 2009

Criolipòlisis, una nova promesa per eliminar greix


Espanya estrena una nova tècnica per eliminar greix i reduir el volum: Criolipòlisis.

No es per a perdre pes, està indicada sols en pacients flacs amb greixos localitzats. No causa cremades cutànies. No és dolorosa, no requereix temps de recuperació, ni anestesia i tampoc ocasiona danys en el teixit de la dermis, múscul, pell...

No produeix dolor; consisteix en col·locar en la zona del cos desitjada un aplicador, que després de fer ventosa en la zona, administra fred de forma precisa i controlada per arribar i eliminar les cèl·lules de greix. A partir d’ací, és el propi organisme el que elimina de forma gradual i natural el greix restant.

Poden aparèixer hematomes degut a l’ efecte de la ventosa, i que t’ estire la pell, però en poques setmanes desapareixeran. El rojor sols dura unes hores i cada sessió dura al voltant d’ una o dues hores,els resultats desapareixen un o dos mesos després.

De moment sols s’ aplica en l’ abdomen, l’ esquena i els flancs. El preu és d’ aproximadament uns 500 euros per cicle i, tant l’ abdomen, els “mitxelíns” i l’ esquena requereixen al principi un mínim de dues sessions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada