dimarts, 25 d’octubre del 2011

Les amanides tambè poden ser menjades insanes.


Les amanides que en un principi era l’opció mes saludable en llocs de menjar rápid, en veritat no ho són. Contenen masa sal (aproximadament un 50% més de la quantitat diaria de sal). La organització de consumidors Ceaccu ha estat analitzant els menús de locals com McDonald's i Burger King. I la sal esta present en la resta d’aliments; per exemple si algu demanà una hamburguesa i una amanida de pollastre, podria estar ingerint una mitja de 5.45 grams de sal, proper del 100% recomanat per a un dia censer amb les seues menjades
Aquestes companyies publiquen la informació nutricional, pero no es del tot fiable ja que no estan obligats a fer-ho. En Espanya patixen d’hipertensió el 35% de gent major de 18 anys.
La AESAN (Agencia Espanyola de Seguritat Alimentaría i Nutrició) mostren que el 87% de la població consumíx mes de 5grams de sal al dia, sigent una mitja de 9.7 grams al dia. Ceaccu incisa en que les administracions deurien reduir el contingut de sal en els aliments. Aixi aquests tipus d’empreses deurien informar de forma clara als consumidors per vore si aixi intenten menjar aliments mes saludables.

Noticia original

Noticies relacionades:

-Sòn sanes les amanides de McDonald’s?

-Menjar fora...


Videos:

1 comentari:

  1. Pense que hauríem de conscienciar-se de que aquestos llocs de menjar ràpid no són bons. Sols fan que enganyar-nos, i a més els donen premis galardonant-los per la seua seguretat alimentaria (http://www.tormo.com/noticias/20405/McDonalds_Espana_premio_a_la_seguridad_alimentaria_por_la_FEHR). Segur que Mc Donalds és el restaurant adequat per rebre aquest premi? Ho dubté sicerament. Pensó que hi han llocs molt millor preparats i molt més sans per rebre reconeixements com aquest.
    L'única cosa que esta demostrant aquest país és que vol semblar-se cada dia més a EEUU, volen que el nombre de gent amb sobrepes siga major que el nombre de persones sanes.

    ResponElimina