dilluns, 24 d’octubre del 2011

460.000 persones en Espanya patisen esquizofrènia

Moltes persones que patisen esquizofrènia no ho saben, i de les que ho patisen sols estan en tractament la meitat, molts professionals de tota Espanya es reuneixen freqüentment per a debatir els aspectes importants de la esquizofrènia, esta enfermetat hui per hui pot ser deguda a no tenir treball.
Esta enfermetat afecta principalment al joves, cal destacar que molts dels diners que proporciona el nostre país per a la sanitat van dirigits a la branca de la esquizofrènia.
Esta enfermetat en l`actualitat esta en un moment positiu perquè s`estan produint avanços molt importants en els fàrmacs, però tenen que anar lligats a tractaments que afavorisquen la autoestima i la millora de la qualitat de vida.
També s`esta treballant per a millorar les tècniques de les famílies amb membres amb esta enfermetat. La jorna de la esquizofrènia es patrocinada per la fundació María Josefa Recio, el seu objectiu es ajudar a les persones amb discapacitat psíquica o enfermetat mental.

Noticia original

Noticia relacionada:
Un atlas cerebral permetrà detectar i tractar la esquizofrènia
Esquizofrènia

Video:

1 comentari:

  1. Moltes persones desconeixen el que és l'esquizofrnia i els seus efectes, es per aixo que moltes persones quant veuen que a una persona que li a agafat un atac d'esquizofrenia no saben el que fer ni com reaccionar.
    Deuria haver mes informació sobre aquesta enfermetat per a que la gent siga conscient quant veu un malat d'esquizofrenia.

    ResponElimina