diumenge, 16 d’octubre del 2011

Abús dels fàrmacs per consumir cànnabis, tabac i alcohol.


La universitat de Santiago de Compostela va crear una investigació en la que es relacionava el consum de drogues com es el tabac, el cànnabis i l’alcohol entre l’alumnat amb un abús de fàrmacs sense recepta mèdica .
El que van fer va ser passar un qüestionari als alumnes que començaven el curs, aquest estava dividit en dues parts, una en la que es parlava dels efectes d l’alcohol i una altra que parlava sobre el consum d’alcohol i de fàrmacs. Aquesta investigació va fer que s’adonaren que un alt nombre d’estudiants consumien medicaments com estimulants, ansiolítics , vitamines, medicaments per al dolor amb un gran abús.
Una altra data que va cridar l’atenció, va ser que els universitaris que viuen fora de casa, son els que més medicaments consumeixen, un consum superior al 35% front aquells que viuen amb els pares. Aquest estudi va concloure amb un data prou rellevant, i es que, el consum d’alcohol que en un principi estava vora el 37% dos anys desprès va augmentar fins un 53.4%, en canvi, el tabac i el cànnabis, van baixar d’un 30 i 20% a un 29 i 17% respectivament.



Noticies relacionades:

Vidio:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada