diumenge, 30 d’octubre del 2011

Els beneficis del consum de peix per a la salut són superiors als seus riscs


Els beneficis del consum de peix per a la salut són superiors als seus riscos i,
per contra, una ingesta escassa d'aquests aliments pot tenir conseqüències negatives i desequilibrar la dieta Especialistes en nutrició, medicina i veterinària han comparat els avantatges i inconvenients del peix i marisc, en una trobada organitzada per la Confederació Espanyola de Pesca (Cepesca), amb el suport del Fons de Regulació i Organització del Mercat dels Productes de la Pesca i Cultius Marins (FROM ).
han reconegut que en el peix existeix contaminant, com el mercuri, però també altres elements químics que el "contraresten", com el seleni, que es troba en les aigües i és positiu en la dieta.
A més, el peix i marisc contenen "omega 3", proteïnes i vitamines i, segons els experts, compleixen un paper en l'alimentació que no supleixen altres productes, pel que el seu consum escàs si pot perjudicar el desenvolupament dels nens o provocar malalties .
La responsable del FROM ha assenyalat que és necessari avaluar com actuen els contaminants tenint en compte la especificitats de cada espècie, altres variables que influeixen en la dieta i, sobretot, l'efecte en poblacions més sensibles com les dones embarassades o els nens petits.




Noticia Original 

Noticia Relacionada
Noticia Relacion 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada