dissabte, 22 d’octubre del 2011

FÒSSILS ENCONTRATS A GEÒRGIA






















Els primer humans poden haver tingut un desviament a Euràsia abans d´embarcar en el viatge èpic des de l´Àfrica, d´acord a la nova evidència fòssil.

Paleontòlegs de Geòrgia s´han descobert les restes des de cinc éssers humans primitius de fa 1,8 milions d´anys, el que suggereix que alguns dels nostres avantpassats van viure en aquest moment.

David Lordkipanidze, el Director del Museu Nacional de Geòrgia, va dir que els humans primitius eren baixos, amb cervells petits i les cames molt desenvolupades. Altres suggereixen que vivien al costat de depredadors com els tigres de dents de sabre.

Creuen que aquests fòssils són un dels primers Homo erectus , un percussor de l´home modern, que va viure a l´Àfrica fa dos milions d´anys.

Lordkipanidze va dir que alguns Homo erectus van deixar Àfrica i van anar cap a Euràsia, per a tornar molt més tard.

Els fòssils es van desenterrar en el lloc arqueològic de Dmanisi sud-oest de la capital Georgiana de Tbilissi.

Pensen que les restes encontrades allí pertanyen a dos homes i tres dones.

Els fòssils de Dmanisi són molt importants per a mostrar una etapa primitiva en l´evolució de L´Homo erectus, va afirmar Chris Stringer, cap d´Orígens Humans al Museu d´Història Natural a Londres.

Reconstruint les restes òssies en conjunt, els investigadors estimen que ells mesuraven 1,5 metres d´altura i tenien un cervell un poc més petit de la meitat de la grandària dels ésser humans moderns.







VÍDEO:




1 comentari:

  1. Aquesta noticia m'ha paregut interessant, n'és agradable aprendre els nostres origens i és interessant el que ens has contat, el vídeo també hem pareix bastant relacionat.

    El que hem falla és la notícia relacionada, no tens l'enllaç correctament posat.

    ResponElimina