divendres, 25 de novembre del 2011

Suspenen el primer assatj amb cèl·lules mare embrionaries

La compayía farmacèutica GERN, fou autoritzada per realizar assatjos amb
cèl•lules mare embrionàries. No obstant, aquesta ha anunciat aquesta semana que la empresa deixarà el desenvolupament dels seus programes de cel•lules mare. “ En el context actual de escassitat de capital i de condicions incertes, tenim la intenció d’enfocar els nostres recursos en l’avanç dels nostres assatjos clínics en fase 2 de imetelstat i GRN1005 (dos nous fàrmacs contra el cáncer)”, ha explicat John A. Scarlett, director de Geron.

La companyia destacà que els motius eren bàsicament econòmics. “Al reduir el nostre enfoc en l’àrea de oncología terapéutica, esperem tindre recursos financiers suficients, sense la necessitat d’obtindre capital adicional”, comentà Scarlett.

Desprès d’una revisió dels costos de la investigación, i donat els actius en fase clínica, es decidí reduir la tecnología de Geron i el objectiu terapèutic. Com a resultat la empresa procedí a fer reducció de plantilla.

La investigación amb cèl•lules mare embrionaries promet molts avanços mèdics, per aixó Geron està buscant socis amb recursos financiers i tècnics, de tal manera que es puguen seguir desenvolupant els seus programes. De moment l’empresa ha paralitzat els programes, però s’han conseguit avanços en la tecnología de les cèl•lules mare gracies als empleats, col•laboradors i accionistes que han treballat en els programes i a més, Geron mantindrà un equip de socis per a els seus experiments amb cèl•lules mare fins a final del 2012.



Altres notícies:




video:




1 comentari:

  1. En la meua opinió, aquesta noticia és de gran interès per a la societat actual, ja que estem parlan de les útils investigacions
    sobre les cèl•lules mare embrionàries cada vegada més presents.
    En la meua opinió, es positiva l’actitud d’aquesta empresa que amb un insuficient capital econòmic, reduisca sols temporalment les investigacions i objectius mèdics per a posteriorment emprendre-les quan les condicions econòmiques milloren i no deixar-les totalment inactives. També cal destacar, que l’empresa Geron dedique els diners, que tenen de moment, a investigacions o programes mèdics més importants i que estan més avançats com la trobada de medicaments per a combatir el càncer.

    ResponElimina