dijous, 24 de novembre del 2011

Una droga per a l'obesitat dels monos

Uns monos obesos van pedre un 11% del seu pes corporal al estar sotmesos a unes proves amb drogues durant quatre setmanes. Aquesta droga el que fa es destruir el flux sanguini del teixit adipós.
Els científics de l’universitat de Texas van descobrir que es van reduir el IMC igual que la cintura. Els intents d’abans del tractament s’han centrat en les drogues que disminueixen el apetit o augmenten el metabolisme, açò va portar molts efectes secundaris tòxics.
“La majoria de fàrmacs contra l’obesitat no passen la transició entre roedors i primats”, van dir els autors. Els models d’obesitat en roedors son defectuosos perquè el seu metabolisme i el control del sistema nerviós central apetitiu són molt deferents als primats, per això utilitzen un model del obesitat de primats que es sembla a la condició humana.
En la mateixa ingesta d’aliments que es va proporcionar als altres monos del grup s’evitava que feren un excés d’activitat física. Els problemes de l’obesitat amb aquestos monos comparteix moltes característiques amb els éssers humans, com per exemple, augment de la resistència a l’insulina , desarroll de diabetis de tipus 2 y enfermetats cardiovasculars .
Unes imatges obtingudes per ressonància magnètica s’utilitzaren per a medir la grassa corporal abdominal. En els monos tractats es va reduir fins a un 27 % durant l’estudi.


NOTICIA ORIGINAL


NOTICIES RELACIONADES

L’obesitat 

Obesitat infantil

VIDEO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada