dimecres, 9 de novembre del 2011

DIETA DUKAN

Pierre dukan diu saber com baixar de pes menjant molt. Dins d’aquesta dieta sols hi ha una dieta hiperproteica i desequilibrà, consisteix en menjar poc pà, pasta, arròs, creïlles i la resta de carbohidrats . Dukan diu que sols les proteïnes són necesaries pe a la nostra existencia.

D’aquesta manera es pot abaixar molt ràpid de pes, el propi Dukan afirma que aquesta dieta te un efecte rebot , el cos emmagatzema les reserves que amb aquesta dieta em perdurt i inclus més per prevenció a altre dietes milacre . Un altre inconvenient serà que perguem molta aigua i el fetge i els ronyons fan un treball esgotador de eliminació de residus, com aquestes moltes més.

Aquesta dieta a optat per agafar la via Internet per a fer-se plublicitat, el internauta es bombardejat per consells que deuria seguir, después d’uns quans dies s’envia una dieta personalitzada sense pregntar abans si es pateéis alguna enfermetat ni els antecedents personals ni familiars.En aquesta dieta personalitzà no s’adapta a cada persona de diferent cultura ni pais. Eltratament costa 150€ i dura 8 mesos.

La OCU desaconsetja totes les dietes que prometen baixar el pes en poc de temps ja que poden portar carencias nutricionals importants.No es aconsejable pedre més d’un kilo per semana



NOTICIA ORIGINAL



NOTICIES RELACIONADES
Percentage de la dieta Dukan

Dieta

Dieta dukan


VIDEO


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada