dimecres, 9 de novembre del 2011

El barri pensa per mi.


La ciutat inteligent necesitara novedosos dispositius com sensors de moviment,minigeneradors d’energia i bateries de llarga duració i casi invisibles.
Tot sera diferent com per exemple la llum nocturna ja que utilitzaran leds que donen una llum mes blanca i ademes les faroles estaran conectades a un sistema de control que fara variar la seua potencia segons la necessitat, les condicions climatiques o la quantitat de gent.
També ajudara aquesta il·luminació a la vigilancia ja que tot estara mes ben il·luminat i per tant les cameres de vigilancia obtindran imatges mes nitides.
Aço gracies a la presencia de sensors(que seran casi invisibles) que detectaran el que ocorre a cada moment.I les faroles contaran amb minigeneradors capaços de generar energia(amb minimolins de vent o plaques fotovoltaiques) mes que suficient per a la il·luminació.
La ciutat sensera creara energia.Aixo suposara un gran estalvi energétic.Tot aço amb l’ajuda de la telegestió.
També hi haura altres elements com estacions de carrega per a cotxes electrics, les quals les controlarem atraves del movil(que ens indicara on estan i si hi ha aparcament lliure).Altre com els semafors que detectaran si hi ha gent i aturaran el trafic segons la necesitat.O contenedors amb sensors que indiquen el nivell de basura.I el rec dels parcs i jardins també estaran controlats per aixi reduir el consum d’aigua.Finalment tambe tindrem els medicaments controlats i no tindrem que anar cada vegada al metge per recetarlos cada vegada.
La quesito es: aconseguirem aquest mon ideal?

Noticia original

Noticies relacionades:
-Ciutats inteligents:

-La tecnología en les ciutats

Videos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada