dimecres, 2 de novembre del 2011

A un pas de la primera vacuna contra la malària


Les dades preliminars de l’últim estudi que es du a terme amb la vacuna experimental RTS,S postren que la inmunització redueix a la meitat el risc d’infecció en bebés d’edats entre cinc i 17 mesos. S’esperen noves dades en 2012 i resultats definitius per a finals de 2014. Si es confirmen l’eficàcia i la seguretat, la primera vacuna contra la malària seria una realitat en 2015.

La nova prova, iniciada en 2009, determinarà el futur d’una vacuna que porta en desenvolupament 25 anys, i que s’administraria junt amb la resta de mesures de control del pal•ludisme. L’estudi involucra a 15460 nens en onze centres de set països africans.

L’ànalisis al cap d’un any dels primers 6000 nens que van recibir les tres dosis de la inmunització es publica en 'The New England Journal of Medicine'. "Si no es produeix ningun desastres imprevist", assenyala un editorial publicat en la revista mèdica, la vacuna "deuria estar disponible en uns tres anys".

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha remarcat que podria recomanar l’aprobació de la primera vacuna contra la malària per a la seva distribució a Àfrica en 2015, si els resultats son els esperats.



Noticia original 



Noticies relacionades

 Les morts per malària cauen un 40% en l’última dècada 

Aïllar les cases redueix fins un 59% la incidència de la malària



Videos relacionats

1 comentari:

  1. He encontrat aquest video relacionat amb la vacuna de la malària:
    http://www.youtube.com/watch?v=o2f6OEEY_oo

    ResponElimina