dimarts, 1 de novembre del 2011

Inuasual tempestes en els nord-est d’Estats Units.


Una temprana tempesta de neu a finals del mes d’octubre a causat d’anys al nord-est d’Estats Units, una de les zones del país amb més densitat de població, a causat nou morts, d’eixant  a més de  tres milions persones sense electricitat, retrasant vols i d’eixant hasta 71 centimetres de neu en algunes zones com a ocurrit en el oest de Massachussetts. La neu va caure desde la la céntrica Pensilvania fins Nueva York,  d’eixant paisatges blanquinosos .
Una de les victimes mortals ha sigut un home de 84 anys en Temple, en el estat de Pensilvania, quan un arbre ha caigut sobre s’ha casa i va acabar en la seua vida “de forma inmediata” segons la policía. A causa de la gran cantitat de arbres caiguts en la zona, els equips de rescat han tardat dos hores en retirar el cos de manera segura. La segona persona mortal es situa en Hebro,  quan s’encontraba en el vehicle particular, segons ha confirmat el portaveu  d’emergencies estatal Scott Devico.
Uns tres milions i mig de persones s’han quedat sense sumnistrament electricitat en la zona com a consequencia de la tempesta, que ha golpejat arees de Pensilvania, Maryland, Connecticut y Virginia Occidental. 
Segons els meteorólegs de Boston informen que normalment les nevades comensen a final de novembre .  S’han registrat més de tres centimetres de neu en Central Park, una quantitat que mai s’habia arribat ha alcançar. En els ultims 135 anys sols ha caigut una quantitat significativa de neu .
Noticia Original:


Noticies relacionades:
Proboca nou morts a causa de les nevades.

Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada