dimecres, 23 de novembre del 2011

El cervell d'un psicópata

Segons una investigación de la universitat de Wisconsin-Madison ha observat que el cervell dels psicópates mostren diferencies als estudis del cervell dels altres presoners. Aquest estudi ens ajudaria a esplicar mols comportaments dels psicópates.
Les diferències que es produixen són que els psicópates mostren una reducció de conexió entre la part del cervell responable dels sentimens i la part responsable de la por i l’ansietat.
Per a realitzar el anàlisis es van agafar dos tipus de imatges del cervell; per una part, la resonància magnètica amb tensors de difució va mostrar una reducció de la integritat estructural de les fibres de materia blanca que conècten les dos arees, mentres que les imatges per resonancia magnética funcinal va mostrar que les imatges queles imatges de resonacia magnètica  funcional va mostrar una menos activitat ciirdinada entre la CPFVM  i l’amigdala.
El estudi que va tindre lloc en la presó de Wisconsin és una col•laboració entre tres laboratòris.
Van comparar el cervell de 20 presoners psicópates amb 20 cervells de presoners que van fer delictes pareguts, però no van ser diagnosticats amb aquesta enfermetat. Newman va dir que aquesta alteració en els cervell dels diferens homens investigats era una clara característica dels delincuents psicópates.



NOTICIA ORIGINAL



NOTICIES RELACINADES

Diferències en el cervell de dona i d’homens

Cervell de xiquests superdotats


VIDEO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada