divendres, 4 de novembre del 2011

UNA POSSIBLE CURA DEL ALZHEIMER

El alzheimer, és una enfermetat neurodegenerativa,  es caracteritza per la perdua de la memoria. Aquesta enfermetat va ser descuberta per Emil kaeprelin.
Segons els últims estudis de Barnes i Yaffe, l’enfermetat que fins ara no tenia cura, es por reduïr sols canviant alguns hàbits de vida, com per exemple: nivell d'educació baix, el consum de tabac en qualsevol de les seves formes, la inactivitat física, la depressió, la hipertensió i l'obesitat de mitja edat i la diabetis.
Amb les medicines sols es pot minimitzar les causes. Per esta raó estan buscan la solució en farmacs o en el canvi de vida.

Després de les investigacions que van fer Barnes i Yaffe van sugerir que el nombre de  persones que patien la malaltia del alzheimer es podia reduir a la meitat sols canviant l'estil de vida. Proposen que les campanyes per a que la gent deixe de fumar i l'educació seria el més adecuat per previndre el alzheimer. L'esport fisic no sols prevendria la enfermetat, sino que també ho faria amb la depreció, obesitat, diabetes i hipertenció.

Barnes va dir k si disminuirem aquestes causes un poc, el nombre de persones que patien la malaltia,  baixaria molt.



Noticia original


Noticies relacionades:

Provada en ratolins

Cura del alzheimer


Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada