dijous, 3 de novembre del 2011

La cocaïna reforsa el efecte biològics de la cocaïna

Lo que una droga porta a un altra a sigut una frase molt dita per tota la gent,però no totes les persones que fumen tenen que acabar fent-se cocaïna, però si que hi ha una base fisiològica que explica que es més fàcil passar d`una substancia a un altra. Ho han comprovat amb ratolins en la universitat de Colòmbia (Nova York).

En la investigació que publica Ciències Mediques a demostrat que els ratolins que han sigut exposats a nicotina han activat un gen que també esta implicat en la consumició de cocaïna.
La majoria dels consumidor de cocaïna fumava cigarros antes de començar en la droga, per això afirmen que les seues dades suggereixen que intervencions efectives no sols prevendrien el fumar i les seues conseqüències negatives en la salut sinó que també disminuirien el risc de progrés cap a les drogues mes cròniques.
Tots sabem que les adicions tenen múltiples factors, com es normal que les persones que prenen drogues fumen perquè ambdues substàncies tenen aspectes en comú, hi ha 4 fumadors per cada consumidor de cocaïna lo que indica que la exposició a la nicotina pot aportar a provar unes altres substancies.

Noticia original

Noticies relacionades:
- China podria incluir images disuasories en els paquets de tabac

- La EUFA prohibira  fumar en els estadis de la eurocopa de 2012

Video:


1 comentari:

  1. Estic d'acord amb aquesta noticia, ja que una vegada t'acostumes a una cosa busques experiencies diferents i més fortes, fins i tot plots aplegar als llimits de les drogues. El primer ès la marihuana i, si no tens control, acabes en la cocaïna.

    ResponElimina