dimarts, 8 de març del 2011

la tecnlogia ens lleva el son

-La revisió de correus electrònics,videojocs,televisions etc. Han fet que la tecnologia ens lleve cada vegada mes la son,com a demostrat un estudi Estat Unidense y també acurta les hores dedicades a dormir.’’desgraciadament tots aqueixos aparells electrònics fan de la nostra vida un poc mes animada’’però lleven hores de son i fan que hi haja menys rendiment en una persona assegura un informe de la national sleep foundation EEUU citat por Reuters.Segons una enquesta el 95% assegura que usa algun aparell abans d’anar-se’n al llit i dos terços admiteixen no dormir lo necessari.
Les persones entre 46 i 64 són els que majoritàriament veuen la televisió abans d’anar-se’n al llit mentres que els jovents fins a 18 dediquen mes temps abans d’anar-se’n al llit a jugar a videojocs. Un 60% dels encuestats han asegurat que utilitzen alguna nit a la semana l’ordinador.
Altre tema de preocupació es que un de cada 10 xiquets admiteixen que al no desconnectar els telèfons mòbils son despertats per la mensajeria,els experctes recomanen dormir almenys 9 hores i 15 minuts diaris per a estar ben descansats i preparats per a afrontar el dia,però la mitja dels jovents assegures dormir menys de 7 hores i 30 minuts. La mitja perduda de son son 50 hores de son al mes.
Aquesta teoria no es la primera vegada que se teoritza.

altres noticies.

noticia original.


















1 comentari:

  1. pues res, solució fora mobils, ordenadors, televisio i tots a dormir com a reis :)

    ResponElimina