divendres, 11 de març del 2011

Estrés i fertilitat

estrés, una de les patologies més considerades en l´actualitat que coneguem pels seus efectes en el sector laboral, influeix tant en homes com en dones fent que aquestes últimes patisquen molt d´aquest en periodes de tractament de fecundació, més que les persones amb càncer.


Tant si es produeix una fecundació normal com si és in vitro, l´estrés en les dones pot posar en perill l´embaràs i ocasionar molts desordres en la menstruació, i en els homes actua reduint l´eficiència de l´esperma.


La majoria d´aquestes persones necessiten rebre ajuda psicològica abans dels tractaments ja que tenen por de les conseqüències negatives que hi pot ocasionar en la fecundació.


També es dóna una vegada passat aquest procés, on l´espera de si s´ha aconseguit allò que es vol, com pot ser l´embaràs, pot arribar a ser terrible per a les dones produint atacs d´ansietat arribant a la frustració.


Doncs, considere que l´estrés es pot combatir tranquilitzant-se i sense desesperar-se. Hi ha que buscar la pau del nostre cos i fer exercicis respiratoris fins arribar a la calma. És una tècnica que solem realitzar els estudiants en èpoques d´exàmens i treballs.


Altres notícies:


Vídeos:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada