dimecres, 2 de març del 2011

Xiquets mal alimentats rendeixen menys en edat escolar

Un estudi va demostrar que una dieta durant els primers anys de vida amb molts greixos, llepolies i sucres podria tindre molt a veure amb un descens en el rendiment intel•lectual.

La investigació, va admetre que, els que s'alimenten en la seua infància amb moltes vitamines i nutrients obtenen, millors resultats en les notes de primària.
L'estudi (publicat al Journal of Epidemiology and Community Health) va demostrar una relació entre l’alimentació al cap de tres anys i la puntuació dels xiquets en algunes proves.


Els resultats són coherents (segons el diari El Mundo) amb algunes altres investigacions(estudis que van mostrar en rates de laboratori que el augment de greixos pot causar desordres neuronals).
Els experts diuen que fins als tres anys el cervell s'està formant a gran rapidesa, de manera que un canvi en els aliments consumits pot ampliar o disminuir els seus efectes.
Finalment, els autors van explicar a la població de xiquets britànics d’ara, una dieta pobra, associada amb una gran consumició de menjars com greixos i sucre en la infància podria estar vinculada amb un menor quocient intel•lectual als 8 anys.


Notícia original

Altres notícies relacionades:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada