divendres, 11 de març del 2011

El gen que prediu la hiperactivitat en els adults.

Els xiquets hiperactius amb falta d'atenció tenen un 60% o 70% de possibilitats de que de més majors seguisquen patint aquest transtorn si tenen el gen LPHN3 (Latrofilina 3).
L'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron de Barcelona ha fet un estudi en el qual relaciona l'aparició d'aquesta variant genètica en l'infància i que també estiga en l'edat adulta.
Aquesta investigació demostra que la genètica té un paper important en el desenvolupament del Trastorn del Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat (TDAH)
El responsable d'aquesta investigació, Josep Antoni Ramos-Quiroga, explica que açò podria asegurar que si tens hiperactivitat de menut també la tindràs quan sigues un adult.
En els xiquets que tenen el TDAH tenen problemes de concentració, hiperactivitat que va augmentant amb el temps i problemes d'adaptació. Afecta a un 5% dels xiquets, un dels problemes pediàtrics que més es donen.
En els adults pot tindre molts orígens, com dificultats socials, i tenen més risc a tindre accidents de trànsit o a consumir drogues segons han dit els portaveus de la investigació.






Notícia original

Notícies relacionades:
Los aditivos alimentarios agravan la hiperactividad infantil
La hiperactividad tratada en la infancia rebaja casos en la edad adulta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada