dimecres, 9 de març del 2011

Deixar el tabac

La seva salut ha millorat desde que va deixar de fumar ara ja fa d’això 3 anys i ell espera no tornar a fumar. Gemma Vidal va deixar de fumar seguint un programa de desabilitaciò al seu ambulatori amb parxes i algunes sessions d’apoll. També hi va decidir deixar el tabac pero d’una forma diferent Antonio González, que va començar a tindre una angina de pit fa a penes uns dos mesos. Estiguen ia ingressat en l’hospital de Bellvitge va començar amb un programa de parches i ara continua amb el parches i chiclets de nicotina.


A Espanya hi han uns 11 milions de fumadors segons els dats que ha proporcionat el Institut Nacional D’estadística (INE). Segons el (SEPAR) mes de la meitat dels fumadors per las llei nova antitabac que ha entrat en funció ha manifestat que en algun moment hi hauran de deixar-ho.
Entre la gent fumadora que intenta deixar el tabac per el seu conter sols un 3% i un 5% d’eixos fumadors son les tasses d’èxit mes baixes segons afirmen els dats que ha proporcionat el British journal of Medicine (BMJ). Jo crec que la gent es donarà conter de lo perjudicial que es el tabac per la salut del propi fumador y per als que l’envolten.















altres noticies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada