dissabte, 19 de març del 2011

Prevenció d´inundacions a València

Tots recordem la inundació que va sofrir la ciutat de València el 14 d´octube del 1957, aquella succés conegut com la Gran riada de València on van pedre la vida unes 80 persones i que, per conseqüència, es va prendre la mesura de desviar la part final del riu Túria.

Doncs a dies d´ara, s´han proposat mesures per a la prevenció d´inundacions i acondicionament dels barrancs, més concretament el barranc Mador amb una inversión de 26 milions de euros, amb dues obres.

Apart, també es mostrarà preocupació per les zones properes al riu, tot cuidant-les i fent-les més belles a la vista de manera que València continue siguent un dels principals llocs turístics.

El següent que es té previst fer és una unió entre el barranc de La Saleta al riu Túria, és a dir, la coneguda Via verda construida per al desplaçament sense motor de manera que es solucionen desbordaments passats que han afectats algunes ciutats de la Comunitat Valenciana.

Pense que amb aquestes mesures es garantitzarà una major seguretat respecte al dany proporcionat per les inundacions, desbordaments o altres fenòmens produits per l´aigua a la ciutat de València.







Altres notícies:









Vídeos












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada