dimecres, 23 de març del 2011

Tornar a somriure


Amb només 25 anys va perdre les faccions facials en un greu accident, i ara ha aconseguit recuperar el somriure. Aquest nord-americà resident en Boston va esborrar de la seua cara, a causa de l’accident, els llavis, els ulls, el nas i les celles, així com també gran part de la sensibilitat facial i els nervis que la controlaven.

Un equip de cirurgians de l’hospital de Boston es feliciten ara de l’èxit en l’operació. Varen reconstruir la cara del pacient a partir de les faccions d’un donant. Cal dir que el pacient no tindrà cap semblant amb el donant, i tampoc s’aproparà al rostre que tenia abans.
Amb l’ operació va ser possible reconstruir totes les estructures facials, no obstant això, la vista encara no l’ha recuperada i malauradament no aconseguirà recuperar totalment la sensibilitat facial. El pacient haurà de prendre immunodepressors all llarg de tota la vida.

Després de la intervenció el jove nord-americà va poder telefonar la seua filla per donar-li un bes que tant anhelava, perquè ha recuperat el somriure.


La mateixa notícia d'altres fonts:

Altres notícies relacionades:

El següent video mostra una explicació d'un trasplantament de cara a l'hospital de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada