dijous, 10 de març del 2011

Xicotet però sense càncer

enanisme, malaltia que coneixem tots per ser tan comú i tan parlada i que sabem que és una anomalia per la qual una persona té una talla considerablament inferior a la comuna en la seua espècie, provoca que els afectats visquen més anys que una persona en condicions normals.


Aquesta malaltia que ha rebut tants prejudicis i burles al llarg dels anys com, per exemple, amb la seua actuació en el món taurí proporciona unes característiques que ben bé voldria tota la gent d´estatuta normal: ``anticàncer´´ i ``antidiabetis´´, dos problemes que afecten a grans masses de gent i que són de les principals raons de mort.


La clau que ha fet que els científics hagen arribat a aquests resultats ha sigut perquè han estudiat que l´hormona de creixement, en compte de fer la seua funció predeterminada, ha servit perquè no es produesquen altres malalties, sense saber encara el com.


Amb açò podríem dir que unes malalties neutralitzen altres, fet que em sorprén ja que m´he donat conter que dins d´una situación dolenta, a vegades, hi ha una de bona que no té la majoria de gent.



Vídeos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada