diumenge, 27 de març del 2011

Un capritx molt poc ètic.


Un director d'unes clíniques de reproducció assistida nord-americanes anomenades The Fertility Institutes, assegura en una última entrevista concebuda a uns periodics que en menys d'un any els pares que es sotmeten a un tractament de reproducció assistida podran assegurar-se que el seu futur fill naixca sense cap malaltia, triar el sexe del mateix i aconseguir, amb un 80% de possibilitats, que tinguen un determinat color de cabells o d'ulls.

Encara que açò no és nou, si ho és que una clínica privada comence a donar aquests serveis a tot aquell públic que s’ho puga permitir. La polèmica està més servida que mai. Deixant de costat la indubtable publicitat que aquest fet suposarà a la cadena de clíniques, el realment important és el debat moral que va a generar entre la població.
A més a més, molts científics no veuen tan clar aquesta manipulació que es preté, i asseguren que no hi ha cap mètode científic actual que permeta determinar aquestes característiques. La clínica que ha obert la polèmica de nou en canvi, es basen en resultats d'un estudi de l’especialista en la matèria William Kearns. En aquest estudi, es demostra l’amplificació de l’DNA disponible d’una única cèl·lula embrionària per identificar malalties complexes i també algunes característiques dels embrions.

Finalment, des de la font del projecte parlen ja d'una decena de parelles interessades en aquesta tècnica innovadora.

Enllaç Noticia



Video:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada