diumenge, 13 de març del 2011

Diminuts diamants per a destruir tumors


Uns xicotets diamants poden servir de transportadors de fàrmacs fins a tumors cancerígens, i servir així de tractament del càncer, segons una recent investigació feta a la universitat de Chicago.

Per a tractar el càncer és necessària una substància anomenada doxurubicina que injectada a molècules de carboni com són els diamants resulta un bon mètode de cura del càncer.
La investigació ha quedat constatada després de fer proves amb rates. S’ha injectat a un grup d’aquests mamífers el nanodiamant amb doxurubicina i a la resta de rates només doxorubicina. S’ha establert d’aquesta manera que la injecció de diamant amb doxorubicina resulta més fructífera, dons roman més temps a l’interior de l’organisme fent front al tumor, i a més resulta menys tòxic que la dosis de doxurubicina.

Els següents passos seran les proves amb mamífers més grans com conills, així que les proves amb humans queden lluny. Aquest allau encara ha de recórrer un llarg camí per a que puga a ser un tractament per al càncer.



Notícia relacionada:

Aquest vídeo mostra un tractament per als tumors ossis:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada