dijous, 20 de novembre del 2014

Els científics no saven per què hi ha 'hipo' o com aturar-lo

El hipo es produeix per la contracció involuntària del diafragma i dels músculs intercostals, obligant-nos a inspirar ràpidament. Sobre 35 mil·lisegons més tard, les cordes vocals tancar cop causant del maluc. El hipo es produeix per la contracció involuntària del diafragma i dels músculs intercostals, obligant-nos a inspirar ràpidament. Però els científics no han pogut determinar quins són el paper d'aquesta reflexió que ens passen de vegades fa tanta vergonya.

Algunes coses que diguem per a traure el hipo es per exemple lo de beure amb got revés, donar 20 begudes sense prendre un breath o sostenir l'alè serveix per aconseguir lliurar-ne, etc. En el temps de Plató ja aquestes estratègies es recomanaven però no per saber la naturalesa d'espasmes molestes.

El hipo generalment no es fa crònica i aviat desapareix. Si tu no ajustes amb les estratègies tradicionals per acelerar la teua marxa, sempre podrás recórrer a alguns que han estat provats pels científics. El sexe, per exemple, sembla interessant.









Notícia original:

CienciaXplora

1 comentari: