diumenge, 16 de novembre del 2014

El CO2 ens ajudarà a no envellir

El CO2 és un gas que es troba a l´atmòsfera i que té una gran importància per a la vida. Així, el trobem al nostre cos de manera natural, conserva el calor de la Terra i l´utilitzem per a conservar teixits o fins a tot per a fabricar refrescos o , fins i tot, per a tractaments de bellesa.

Un dels usos més actuals del C02 el trobem al camp de la bellesa. Nous tractaments utilitcen aquest gas per a realitzar carboxiteràpies. Que consisteixen en injectar el gas per sota la pell produint un increment de la quantitat de sang i velocitat del fluid que oxigena una part concreta del cos, generant aquesta més colàgen i , permitint que siga més llarg el periòde de envelliment, impedint així l´aparició d´arrugues o estries entre altres.

Cal parlar també de la importància d´aquest tractamen bé regida per la inexistència de efectes secundàris d´aquesta tècnica ja que el C02 és un gas que es troba per l´organisme. Ademés aquest pot inhalarse, realitzant el tractament de forma totalment segura.

Hem de tindre en compter que el CO2 es un gas imprescindible per a la vida però les exesives combustions de combustibles fòssils i la deforestació han fet que els nivells de CO2 a l´atmòsfera augmenten perillosamen tinguent un efecte molt perjudicial per als human, tot al contrari que la seua aplicació mitjançant la carboxiteràpia.




Noticia original

Link relacionat 1
Link Relacionat 2

3 comentaris:

  1. Interessant notícia, ja que jo personalment desconeixia que el CO2 pugués arribar a ajudar-nos a envellir.
    Al mateix temps que el CO2 pot ajudar-nos per a moltes coses, ja que és impressindible a la vida, hem de saber que la contaminació de l'atmosfera i altres causes com ja siguen les combustions de gassos tòxics i altres productes, fan malbé al CO2.

    ResponElimina
  2. No havera sigut mai capaç d'imaginar que el CO2 pogués tenir una aplicació com aquesta, inclús abans d'acavar el primer paràgraf pensava que tindria algun efecte secundari i nociu. Encara que com en tot, hem de tenir en compte que un excés sempre és prejudicial.

    ResponElimina
  3. Aquesta notícia m'ha semblat molt interessant, perquè sempre que escoltem el terme CO2 li atribuïm una connotació bastant negativa. L' article mostra una nova utilitat que no afecta l'atmosfera i tampoc a l'increment de l'efecte hivernacle i resulta molt innovador. Aquest gas és imprescindible per a la vida però les excessives emissions de CO2 han fet que el seu efecte siga perjudicial per als humans. No obstant si resulta eficaç aquest nou mètode, pot tindre una gran demanda i un futur esperançador, especialment per a les dones. Pel que fa a l'escriptura, està molt ben redactada i s'entén amb claredat, i tant el vídeo com les imatges estan directament relacionades amb el contingut d'aquest article.

    ResponElimina