dissabte, 23 de novembre del 2013

Estètica i salut van junts

Una de les principals causes de mort és l’obesitat, al igual que també és una causant de la majoria d’intervencions quirúrgiques que es realitzen diàriament.

Per a evitar tots aquests problemes i que la societat seguisca avançant, ha descobert una nova molècula sintètica que imita a l’hormona natural, incretina, que és capaç de reduir la diabetis i el pes. Aquestes es troben al nostre intestí i estimulen la secreció de la insulina desprès de les menjades.

 Brian Finan junt als seus companys, han arribat a la conclusió de que l’esperança de vida augmenta, però això no ens aporta una vida feliç. Ja que continuem tenint greus problemes de salut, que es solucionen però no ens aporten un bon nivell de vida. La principal manera de augmentar aquesta és aprimant-se, que també implica evitar passar per quiròfan. I per a escapar d’aquest pas, han creat aquesta molècula que és una de les més prometedores. És una molècula mixta que és capaç de simular la GLP (pèptid similar al glucagó) i la GIP (polipèptid dependent de la glucosa).
Aquesta simulació ens aporta a regular els dos principals factors que poden fer que la nostra esperança de vida siga prometedora. No sols les persones avançarien en anys, sinó que també ho faríem en qualitat.

Noticia original

Noticies relacionades:
- Bactèries del pes
- Contra el sobrepès

Video relacionat

1 comentari:

  1. Aquesta noticia em pareix interessant perquè observem que la esperança de vida augmenta, però encara avui en dia quan més majors ens fem més problemes ens sorgeixen. Aleshores es d'admirar com avancen les noves tecnologies al món i de la manera que ho fan, aconseguint un benestar col•lectiu a gran escala.

    ResponElimina