diumenge, 24 de novembre del 2013

EL CANVI CLIMÀTIC FA MÉS POBRES ALS POBRES



El canvi climàtic està provocant que les comunitats més vulnerables siguen cada vegada més pobres.
Afirmen que es necessari pendre mesures, ja que els efectes negatius creixeran cada vegada  més.

Els cientifics ens expliquen que des de fa unes decades l'impacte de l'escalfament global amenaça en acabar amb formes de vida mil·lenàries. Aquest és un dels motius per a fer front als efectes que està provocant el canvi del clima. Per exemple,els descensos de les collites i l'empobriment causats per els canvis de règim pluvial i els cicles de cultius.


Un 75% d'agricultors, han reduit el nombre de menjars, fet que provoca un risc elevat de salut i subsistència. Aquestes persones, es veuen obligades a vendre les seves pertinences, reduint l'accés  a l'educació i medicines. El resultat d'aquestos fets és emigrar a mesura que passa el temps.

Es tracta principalment de comunitats tradicionals que poques vegades s'interessen per les causes del canvi climàtic, encara que ho patixen i els fa témer per les seues terres .

Les investigacions asseguren que hi ha solucions, encara queno són fácils, i els proposen crear sistemes de detecció primerenca de desastres naturals i  programes per a cultius.

Noticia original
Noticies relacionades:
-UNA DE CADA TRES FAMÍLIES DE A. LLATINA RESIDIX EN VIVENDES INADEQUADES
-LLATINOAMÈRICA VA REDUIR EN 16 MILIONS EL NOMBRE DE PERSONES AMB FAM 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada