diumenge, 3 de novembre del 2013

Les persones amb artritis reumatoide tenen major risc de patir una malaltia cardiovascular.

Hui en dia la artritis reumatoide es una malaltia bastant vista en les persones majors. Segons avancem d’edat cada vegada hi ha més casos amb gent amb artritis reumatoide, es una malaltia que normalment afecta més a dones que a homes, sol presentar-se entre els 44 i els 55 anys. És caracteritza per la inflamació, deformació i dificultat per al moviment de les articulacions.
Els investigadors de la Clínica Mayo, situada a Estats Units, han fet unes certes investigacions que donen a llum la relació entre dos factors: la artritis reumatoide i el major risc a patir una malaltia cardíaca. Segons els estudis fets per aquests investigadors, els pacients amb artritis reumatoide són més propensos a tindre problemes del cor.
En un altre estudi, de la mateixa Clínica Mayo, es van centrar en un virus molt comú anomenat citomegalovirus, que moltes persones el tenen i ni tan sols ho saben, i es van trobar correlacions entre el virus i la artritis reumatoide , fen que es desenrotllarà una malaltia cardíaca. Una altra investigació del mateix centre ,va trobar que les dones amb aquesta malaltia, la artritis reumatoide, i la menopausa primerenca també pareixien estar en major risc de patir una malaltia cardíaca.
Hi ha un gran nombre molt més elevat de dones amb aquesta malaltia que homes, i açò els ha arribat a fer pensar que hi ha una possibilitat de que les hormones influïsquen en el desenrotllament de la malaltia.
Cada dia hi ha més casos de persones amb artritis reumatoide, i si la malaltia no esta molt avançada hi ha tractaments per a millorar el dolor i la immobilitat de les articulacions afectades.
Notícia original
Notícies relacionades:
-Causes, símptomes, tractament
-Artritis reumatoide
Video :

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada