dilluns, 11 de novembre del 2013

Una crisi que trastorna

El ritme de vida urbà, l'estrès, l'augment de divorcis, de mares que porten a coll la seva casa, fills i feina, la competitivitat laboral, la felicitat basada en el consum, fan que, en un moment donat, la ment digui prou i esclati.
Estudis apunten que des de que es va iniciar la crisi, el nombre de transtors mentals ha augmentat en un 75%, sobretot  als casos de depressió o ansietat.
Fet que  s’explica pels efectes d'una crisi que dura ja sis anys i que està deixant a milers de perones a la vora de la bogeria desprésde buscar i buscar i notrobar feina, perdre els seus habitatges, veure com es frustren els seus projectes de vida o comprovar que no hi ha diners ni per alimentar els fills. Així ha augmentat, també, el normbre de suicidis.
A mé a més, la gent, recurreix cada vegada amb més facilitat a atenció especialista. Situacions difícils com són la pèrdua d’un èsser significant o la ruptura d’una relació, abans amb el temps la gent ho superava, ara recurreixen de seguida a ajuda profesional, és a dir, a sicòlegs.
"Ara tolerem menys el dolor i el sofriment" indiquen els professionals. Fet que sens fa distinguir dos tipus de persones, la gent de hui dia, i la gent més major, acostumada a patir i aguantar en silenci , així, molts transtors han passat desapercebuts pels metges.

Notícia relacionada
Noticia relacionada
Noticia relacionada

Noticia original

Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada