dimarts, 12 de novembre del 2013

El rei del Gore


Noticia original


Els científics del Museu d'Història Natural d'Utah  han descobrit una nova espècie de tiranosaure el qual l’han anomenat el rei del gore  , aquest va ser el dinosaure més temible del seu temps en el territori que avui coneixem com Amèrica del Nord . Pensen que té una relació directa amb l’anomenat tiranosaure rex.



Segons Irmis , els fòssils descoberts pertanyen a una data molt propera als 80 milions d' anys . Sabem això perquè les capes geològiques , de les cendres volcàniques que es van trobar just per sobre i per sota de l'estrat on era l'esquelet , han estat datats radioisotópicament
 Aquestes dades  converteix aquest tiranosaure en el més antic que es coneix . Unes característiques  que el convertien en un depredador  infal • lible era l'àmplia amplada de la part posterior del seu cap, que li permetia veure amb un camp de visió en superposició, la seva dentadura i els seus 8 metres de llarg i les seues 2’5 tones de pes.

noticia relacionada

altra noticia relacionada


vídeo


1 comentari:

  1. - Hem resulta molt curiós com després de tants milions d’anys encara es troben restes de dinosaures, i més encara si el que troben és el més antic que és coneix fins ara. Estic segura que baix els terrenys que encara desconeguem ens és un misteri, el nostre passat encara ens guardarà moltes troballes interessants que ens ajudaran a entendre que va passar a la Terra quan nosaltres encara no hi estàvem.

    ResponElimina