divendres, 22 de novembre del 2013

Els fruits secs redueixen la mortalitat.

Les ametlles, les nous,  els anacards, les avellanes, els cacauets i pistatxos, són alguns dels fruits secs que hi existeixen. Però, algú podria arribar a pensar que açò pogués reduir la mortalitat?

La revista New England Journal of Medicine va publicar aquesta setmana una notícia que ens deia que menjar fruits secs pot reduir la mortalitat en una mitja del 20 %.
L’estudi estatunidenc fet a 118.962 persones, totes elles sanes, en el que s’hi ajuntava informació sobre la seva dieta, el seu estil de vida i la seva salut, durant 30 anys, ens a assabentat que les persones que consumeixen set o més racions de fruits secs a la setmana tenen menys probabilitat de morir per malalties cardiovasculars, càncer y afeccions respiratòries.  Aquest estudi o treball, assegura que consumir aquests aliments disminueix un 29 % el risc de morir per una malaltia cardiovascular i un 11% per càncer. A més a més, les persones amb el hàbit de menjar fruits secs estan més primes.
Els resultats finals, han revelat que les persones que menjaven fruits secs menys de una vegada per setmana tenien una reducció de la mortalitat del 7%, mentre que les persones que consumien fruits secs més de set vegades tenien una disminució del 20%.
Notícia original
Notícies relacionades:
-Els fruits secs i el colesterol
-Els fruits secs i les malalties cardiovasculars
Video:

2 comentaris:

  1. Una notíca molt interessant per que jo per exemple mai he pugut arribar a pensar aixó i tinguent-ne tots a casa com ho fem , crec que hem de menjar-ne més per que ja sabem els seus avantatgos .
    molt interessant i m'ha agradat molt llegir-la .
    Enhoranbona .

    ResponElimina
  2. Aquesta notícia sebla interessant ja que ens informa sobre el poder reductor dels fruits secs sobre la mortalitat produida per malalties cardiovasculars i de càncer. Aquesta informació ens aporta una reflexió sobre l'alimentació , ja que si tinguem una bona alimentació reduim el risc de patir malalties i per tant les de patir una malaltia mortal.
    M'agrada.

    ResponElimina