dilluns, 18 de febrer del 2013

Més del 50% dels homes i el 25% de les dones amb diabetis experimenten algun tipus de disfunció sexual.


La Societat Espanyola de Diabetis (SED) adverteix que una de les causes més importants de disfunció sexual, es produeix per la diabetes.



 En els homes diabètics tenen la disfunció erèctil és tres vegades més gran que en els homes no diabètics de la mateixa edat
Les dones amb diabetes presenten  més risc de desenvolupar disfunció sexual.

La disfunció sexual és un problema molt important però passa desapercebut en no ser manifestat pel pacient o preguntat pel personal mèdic.
La Societat Espanyola de Diabetis (SED) adverteix que més del 50 % dels homes i el 25 % de les dones amb diabetis experimentaran problemes sexuals.
En el cas dels homes, el més comú és la disfunció erèctil, mentre que en les dones es pot observar disparèunia (dolor amb les relacions sexuals), pèrdua del desig i alteracions en l'excitació i orgasme.
A partir dels 60 anys d'edat, més de la meitat dels homes amb diabetis tenen algun problema d'erecció. Però, a part de l'edat, els principals factors associats a la disfunció erèctil són: la durada de la diabetis, el mal control de la glucèmia i la presència d'altres complicacions com la neuropatia i la retinopatia diabètica.
- Noticia original.

- Noticies relacionades:
  - Problemes de disfunció sexual.

- Video:



1 comentari:

  1. La biabetes pot causar moltes coses, això jo ho sabia, però mai l'hauria relacionat amb problemes sexuals. És important saber coses com aquestes perqu, en una enfermetat tant comuna com la diabetes, deuriem saber a la perfecció els efectes que pot causar. Em sembla interessant, valga la redeundància, per totes aquestes coses. Enhorabona Andrea, et queden menys posts a fer! ;)

    ResponElimina