dissabte, 9 de febrer del 2013

¿El menjar ràpid el causant del desenvolupament d'asma?


Segons un estudi menjar “fastfood” tres vegades per semana podía produir asma en nens i adolescents. Aquest estudi s’ha basat en un patrons alimentaris a nivel mundial.
Les dades concluents van establir la possiblitat que la dieta pobra fora la causant de l’aparició d’asma en nens o adolescents.
L'equip investigador va detectar que aquells menors que consumien menjar ràpid, com hamburgueses tenien un major risc de desenvolupar condicions com asma sever, èczema i ulls irritats i aquosos.

L’estudi realitzat paral·lelament a aquest ha revelat que menjar fruita podría ser un factor que prevendría aquests efectes.
El menjar ràpit conté alts nivells d'àcids saturats, coneguts per afectar la immunitat de les persones, mentre que la fruita és rica en antioxidants i altres components beneficiosos.
Aquests van detectar que els menors que començaven l'adolescència i que tres o més vegades per setmana ingerien aquest tipus d'aliments tenien un risc major, en un 39%, de desenvolupar asma sever.
També van trobar que els petits d'edats entre sis i set anys patien un risc un 27% superior.

D'altra banda, menjar tres o més porcions de fruita setmanalment redueix el risc de patir asma sever, èczema i rinoconjuntivitis entre un 11 i un 14%, segons aquesta investigació.



Noticies relacionades:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada