dissabte, 2 de febrer del 2013

Arqueòlegs espanyols troben a Egipte un taüt infantil de l'època més desconeguda


Han descobert a Egipte, els Arqueòlegs del Consell Superior d’Investigacions Científiques, un sarcòfag d’un nen que va viure al voltant de l’any 1550 abans de la nostra era. Aquesta troballa s’ha realitzat en les excavacions de l’equip liderat per Galán.
El taüt trobat es troba intacte i, també s’han trobar uns objectes que l’acompanyen i que poden aportar informació sobre una època de la qual es saben encara poques coses. Els expertes diuen que es podria tractar d’un príncep que va viure al XVII-XVII a.c. i que va morir quan era petit, probablement als cinc anys. La causa de la mort es desconeguda. Els investigadors creuen que es tracta d’un príncep degut als objectes trobats, ja que es troben a un lloc que podia estar reservat per a membres de la reialesa, tanmateix no es sap la identitat del nen ja que no hi ha cap inscripció que ens aporte aquesta informació.

A la mateixa vegada estan realitzant-se altres projectes, que es centren en altres tombes descobertes, i que al igual que aquesta, han donat nombrosos fruits a les noves investigacions sobre èpoques quasi desconegudes.

Noticia original

Noticies relacionades:


Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada