dimarts, 26 d’octubre del 2010

El cànnabis sempre és dolent

Sempre s’ha dit que prendre drogues és dolent, en aquest cas la Dr. Ana González-Pinto, professora i metgessa al XIV Congrés Nacional de Psiquiatria fet a Barcelona, ha assegurat que fumar cànnabis pot generar l’aparició d’ enfermetats psíquiques com trastorn bipolar o esquizofrènia, i que sigui més aviat la seua aparició.

Quan abans es manifesta aquesta enfermetat més dolenta és fa la seua cura i més creu és la malaltia, és a dir més pateix el malalt. Per això, s’ordena deixar de prendre drogues.

Si no ho fan, la única cosa que generen és un empitjorament de la malaltia. Mentre que si ho fan poden adaptar-se, fins i tot, al món laborar i social, malgrat patisques eixos transtorns.

La doctora també es va queixar de la societat, ja que no creu com puguem arribar a dir que el cànnabis és bo i beneficiós per a la salut i menys encara, que quede gravat en tinta a llibres, notícies, ràdios, televisions, etc. Perque com sa donat en molts casos l’ésser humà pot arribar a patir trastorns psíquics.

Noticia original


ABC
El País
Yucatan

Tractament dels trastorn psíquics

1 comentari:

  1. He estat donant una ullada a les notícies de Carmen, i aquesta és la que més m'ha causat atenció.
    Actualment, i malauradament, tots coneixem a molts xics i xiques enganxats a això dels porros. Molts d'ells comencen per fer-se els importants davant de la gent, i realment no saben on es fiquen. Molts acaben enganchadíssims. I les seues vides van de mal en pitjor.
    Crec que si molts sabessin les seues conseqüències, no començarien amb aquest hàbit tan insaludable.
    Comencen com un joc i acaben siguent la vida per a ells.

    Ací et deixe uns enllaços molt interessants Carmen:

    http://www.soydrogadicto.com/cannabis-riesgos-y-consecuencias-de-su-consumo/

    http://www.youtube.com/watch?v=jyyc297Oh78&feature=related

    ResponElimina