dijous, 21 d’octubre del 2010

El bon aliment fa tornar jove a la gent

Ja atravessat l´estiuet i esperant les gelades temperatures, la gent és conscient i es prepara per a l´arribada inminent del famós i molest virus de la grip. Molts intenten preparar-se per a intentar escapar d´ell duent a terme una dieta equilibrada, fent exercici, hidratant-se, no fumant i mantenint uns hàbits higiènics. Els especialitzats en la matèria afirmen que realitzant tota esta sèrie de conductes, la gent estarà absenta de qualsevol problema respiratori i remarquen que contra la grip la millor solució és la vacuna.

Per a mantindre fort el sistema inmunològic el més convenient és incorporar al cos grans quantitats de vitamina C menjant cinc racions diàries de fruita i verdura. Encara que quan es parla d´aquesta vitamina l´associem a la taronja també hi ha altres fruites i verdures que la contenen com el kiwi, la pinya, el meló, les freses, els pebrots, les tomaques... Junt amb la vitamina E; present en els cereals, l´oli d´oliva, els fruits secs i els vegetals de fulla verda; ajuden al sosteniment de les barreres naturals contra les infeccions.
Els làctics funcionals, que són aquells que supleixen carències nutricionals i tenen efectes positius per a la salud, incrementen el sistema inmunològic per la qual cosa sembla que són indicats per a prendre´ls.

Contra la grip també és convenient segons els experts realitzar activitat física, dormir almenys 7 hores i no fumar.


Notícies relacionades:

Enllaços externs:

-El que hi ha que saber de la grip

Vídeos:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada