dissabte, 24 de novembre del 2018

Minicervells cultivats a partir de cèl·lules mare



Hui en dia estem molt obsessionats amb la robòtica i la tecnologia i som capaços de crear per mitjà de circuits i altres tecnologies el cervell humà perquè els robots tinguen la seua pròpia ment i capacitat de pensar i reaccionar.

Oblidant la robòtica també podem reproduir per mitjà de cèl·lules mare cervells amb una probabilitat d'èxit molt alta. Estos són molt xicotets i contenen unes 2 o 3 milions de cèl·lules. Tenen un parell d'anys de vida i si les cèl·lules mare són extretes d'algú amb malalties relacionades amb el cervell, estos també les tindran i gràcies a açò la ciència hui en dia les investiga millor.

Els minicervells només poden rebre uns senyals sensorials molt primàries i les connexions amb altres regions del cervell són molt limitades. Gent com per exemple la jurista Nita Farahany directora de la iniciativa per a la ciència i la societat de la Universitat de Duke, el neurocientífic Christof Koch i el genetista George Church han publicat un esborrany de recomanacions per a la gent informada i la que es vullga informar de tot allò que s'ha relacionat amb la biotecnologia, el cervell...


Noticia Original

Noticia Relacionada 1

Noticia Relacionada 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada