dijous, 22 de novembre del 2018

La Nasa descobreix un nou planeta semblant a la Terra




La NASA ha trobat un planeta, anomenat Kepler-452b, fora del Sistema Solar. La misió de Kepler de la NASA, diu que aquest planeta és el més paregut a la Terra, hui en dia, ja que té un tamany semblant al de la Terra. També ens informen de que podria haver en el planeta aigua líquida i possiblement vida, però no ho poden confirmar.





La NASA ha confirmat que aquest descobriment és el exoplaneta nombre 1.030. Els astrònoms utilitzen un espectral que funciona per a saber la temperatura d’una estrella determinada, o com també es pot explicar com un arco iris que produeix un estrella quan la seua llum passa per un prisma o per la pluja.





Jon Jenkins va explicar que el planeta era un 60% més gran que la Terra. Pel seu tamany va permitir que els científics saberen que el planeta és rocós, i amb una atmosfera més densa i amb més nombre de volcans actius que en la Terra. I el planeta emiteix més lluminositat i és més gran perquè recibeix un 10% d’energia, més que la Terra. Un científic va dir que aquest planeta és el més semejant a la Terra i el poden nombrar llar.











L’orbita que gira al voltant de la estrella és prou similar a la de la Terra. També diuen els científics que el planeta es troba de la Terra a 1.400 anys llum.



La NASA considera que és una zona habitable i que permetiria l’existència de l’aigua i en estat líquid. Fins este moment, aquest planeta és el més semblant a la Terra.




Noticia original


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada