dissabte, 24 de novembre del 2018

“Armstrong volia baixar a la Lluna pasara el que pasara”

Quan Apolo 11 es va quedar sorpres va ser el el 20 de juliol de 1969, la NASA va dir a els astronautes Neil Armstrong y Buzz Aldrin que tenien que dormir. “Porte anys preparanme per a aso, 400.000 quilòmetres recorreguts,he baixat a la Lluna amb certa dificultat y ¿ara em dius que tinc que anar a dormir?”.  Aquesta va ser entonces la reacció de Armstrong.

Estats Units pretenia  que, quan Armstrong posara el peu en la Lluna, tot el territori americà estagera  siguent aquest mite històric. Per a això hauria de fer-ho a una hora convenient per a tots els ciutadans del país.

Ambdós astronautes van renunciar a dormir i van començar a prendre fotos del paisatge lunar. Després d'unes sis hores d'espera, la NASA els va donar permís per a abandonar la nau i xafar, per primera vegada, la Lluna.

González va controlar les comunicacions del Apol.lo 11 des de l'estació de seguiment de Madrid junt amb l'enginyer espanyol José Manuel Grandela, que tenia només 23 anys quan la NASA li va contractar per a participar en la missió."


Resultado de imagen de foto de cuando armstrong bajo a la tierra



                                         


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada