diumenge, 25 de novembre del 2018

El Comité de Bioética recomienda ampliar la obligación de vacunar
Vacunas




'Pareix adecuat que puga imposar-se en supostos concrets, la vacunació obligatòria sense la necessitat d'esperar una epidemia.' Els últims problemas sanitaris causats per pares que no van voler inmunitzar als seus fills, han portat al Comité de Bioética d' Espanya, a elaborar un estudi sobre la llei espanyola i els seus posibles canvis respecte a si es pot imposar que es vacune algú o no.



El Comité enté que en aquest tema de salut pública hi ha un xoc entre dos principis: el de les persones a rebutjar un tractament i el de la necessitat d'actuar per a protegir al conjunt de la població. En concret sobre els pares que es neguen a vacunar als seus fills, el Comité afirma que pot aceptar si la taxa general de vacunació no baixa del 90%.



'Es molt discutible que un pare puga rebutjar la vacunació del seu fill quan tal tractament supose un major benefici per a la seua vida o salut des d'una perspectiva científica'.



No és l'única mesura que anuncia el Comité que també inclòs educar a la població sobre el perill d'enfermetats que, si pareixen controlades, és presisament perque la vacunació continua i proposar mesures de transparència sobre les decisions de vacunar i els posibles riscs d'aquest fàrmacs.



Noticia original

Noticia relacionada 1

Noticia relacionada 2
                                      

                             

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada