diumenge, 25 de novembre del 2018



El dron que és capaç de reforestar 100.000 àrbres en sols 5 hores

La desforestació massiva és una de les responsables del canvi climàtic, un problema que va inspirar l'empresari espanyol Juan Carlos Sesma per a crear CO2 Revolution. Amb un sol dron i unes llavors intel·ligents anomenades 'iseed' es pot realitzar una reforestació massiva en qüestió d'hores.



El Big Data analitza totes les variables que intervenen i influïxen en el futur ecosistema, és a dir, temperatura, precipitacions... Una vegada realitzat l'anàlisi, el protagonista d'esta fase realitza el disseny més eficient. El Big Data també s'encarrega de triar les llavors autòctones més adequades per a la creació de l'ecosistema, Juan Carlos i el seu equip creen les llavors intel·ligents per a que més tart creixquen. Després és realitza la plantació la cual compta amb uns depòsits que llancen les iseed comptant amb els paràmetres establits pel Big Data.

Amb un sol dron i deu minuts, CO2 Revolution pot reforestar dos hectàrees de terreny perdut. Este estiu van repoblar en cinc hores el Parc Natural de l'Alt Tajo

Link de la noticia original:
 https://www.elmundo.es/ciencia-y-salud/ciencia/2018/11/25/5b969c2122601d3a1f8b4621.html

Link del video:
https://www.youtube.com/watch?v=w1SWFaIucQo4

Noticies relacionades:
https://ecoinventos.com/co2-revolution-semilla-inteligente/
https://www.obrasurbanas.es/co2-revolution-drones-semillas-inteligentes/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada