diumenge, 11 de gener del 2015

Nous Planetes

Les últimes investgacions de la NASA han tret a la llum l'existencia de planetes similars a la Terra i que per tant en un futur podrien ser habitats. Estan fora del sistema Solar i açò alimenta la idea de que hi haja vida extraterrestre.
Astrònoms, han confirmat tres o quatre planetes més que són de mida similar al nostre i són a la zona coneguda com "Ricitos de Oro", que no és massa freda ni tan calenta com perquè es forme aigua líquida.
És possible que aquests planetes siguin rocosos com la Terra i no gegants de gas o planetes de gel ja que obtenen la mateixa calor de la seva estrella com nosaltres del Sol.
Açò munta a nou el total de planetes els quals la grandària no és més de dues vegades superior al de la Terra i estan en una zona de temperatura habitable.
La NASA ho considera un dels descobriments més importants que ha fet en el que va de any ja que son llocs que podrien servir-mos de casa en un futur no molt llunya i seran tema de investigació i debat durant una gran temporada.



Noticia Original

Noticia Relacionada

Noticia Relacionada


VIDEO:

1 comentari:

  1. Em pareix una noticia realment interessant perque dona més esperançes de vida en el futur. I conté unes fotos genials. M'ha agradat molt.

    ResponElimina