dilluns, 12 de gener del 2015

Un anàlisi confirma el grau de confiança dels estudis sobre canvi climàtic.

Un anàlisi confirma el grau de confiança dels estudis sobre canvi climàtic.

Investigadors del Consell Superior d'Investigacions Científiques han fet un anàlisi crític de les publicacions sobre els impactes en ecosistemes i organismes. Segons els resultats, els científics han assenyalat que hi ha evidències "convincents, però no concloents" que el canvi climàtic sigui la causa d'aquestes transformacions.





L'article, publicat a la revista Global Ecology and Biogeography, és un anàlisi crític de les investigacions dutes a terme en aquest camp, ja que, segons els científics, és "molt difícil" atribuir els actuals canvis en biologia a les transformacions del clima i l'augment dels gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera.


Per realitzar l'anàlisi, els investigadors han utilitzat una base de dades amb més de 1.500 observacions. Han determinat que "en general, la confiança és moderada a l'hora d'atribuir els impactes biològics al canvi climàtic".







2 comentaris:

  1. Aquesta noticia m'ha agradat molt ja que esta molt ben explicada i es molt interessant.

    ResponElimina
  2. Aquesta notícia m'ha agradat molt ja que el canvi climatic és un tema que ens afecta ara en l'actualitat i em pareix molt interesant.

    ResponElimina